Kontakt os

Smedefirmaet Raunkjær ApS - Tlf:40 59 25 71
Profil

Smedefirmaet Raunkjær ApS

Vi er et stærkt team der udfører opgaver indenfor stål, rørkonstruktioner, rustfri stål, aluminium samt sort stål. Vi er endvidere totalleverandør af porte og smedejernslåger til private, industri og landbrug.

I 1997 startede Jacob Raunkjær, Smedefirmaet Raunkjær Aps som siden er vokset stille og roligt, og derfor har opbygget sine erfaringer med alle opgaver indenfor smedefaget.

Rustfri stål er et af de elementer hvor man kan sige at erfaringen spiller ind. Pumpestationer, rensningsanlæg, trapper er bare nogen af de ting, vi er specelister i.

Sort stål laves alt lige fra broarbejde til små beslag, til både industri og private.

Raunkjær Porte Aps startede i 2009 hvor det viste sig hurtigt at erfangeringerne som smed var en stor fordel. Der monteres idag alle typer porte, store som små, industri samt privat.

Hos os er ingen opgave for stor eller for lille og vi står gerne til rådighed med professionel rådgivning til den rigtige løsning.

Alt i smedearbejde

Kvalitetspolitik Raunkjær ApS

Kvalitetspolitik for Smedefirmaet Raunkjær

Vi ønsker, at Smedefirmaet Raunkjær ApS skal fremstå som en attraktiv, troværdig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, indenfor fremstilling af stål- og aluminiumskonstruktioner.

En partner, som er kendetegnet ved, at levere kvalitetsprodukter, med en flot finish. Vi overholder indgåede aftaler og indfrier kundernes forventninger.

Vores kvalitetspolitik og kvalitetsstyringssystem er udformet i overensstemmelse med DS/EN 1090.

Kvalitetspolitik og kvalitetsstyringssystem gælder alle og arbejde medarbejdere i virksomheden som er forpligtet til at overholde de relevante bestemmelser og arbejde for at i forbedre kvalitetsstyringssystemets effektivitet.

Vi lægger vægt på:
• At levere et produkt som er nøje afstemt med kundens forventninger.
• At kunne levere vanskelige produkter, med individuelle løsninger til kunden.
• At levere en god faglig rådgivning.
• At overholde aftaler.
• God håndværksmæssig kvalitet og finish på vores produkter.
• At have dygtige og højt kvalificerede medarbejdere, der videreudvikler deres viden og færdigheder.
• At vores tekniske viden og færdigheder har et niveau, som svarer til de opgaver vi påtager os.
• At indrage medarbejderne i kvalitetsarbejdet og øge bevidstheden om den enkeltes bidrag til kvaliteten af det færdige produkt.