Kontakt os

Raunkjær Porte ApS - Tlf:22 19 25 71
Smedefirmaet Raunkjær ApS - Tlf:40 59 25 71

Privatlivs- og cookie politik

Privatlivspolitik

General info
Raunkjær Porte ApS forstår, at det er meget vigtigt, at dine personoplysninger behandles på en sikker måde, og vi er forpligtet til at overholde reglerne for beskyttelse og behandling af dine personoplysninger.

Af denne privatlivspolitik fremgår, hvordan Raunkjær Porte ApS anvender dine personoplysninger, og hvilke foranstaltninger der er iværksat for at beskytte og behandle oplysningerne på en sikker måde.

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af aftale/kontrakt
I forbindelse med indgåelse af aftale om samarbejde med Raunkjær Porte ApS (se kontaktoplysninger nedenfor) har du oplyst en række personoplysninger, herunder særligt:

• Dit/jeres navne
• Dit/jeres arbejdsadresser
• Dit/jeres e-mailadresser
• Dit/jeres telefonnumre
• Øvrige kontaktoplysninger

​Vi behandler disse personoplysninger i forbindelse med vores samarbejde, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen – det vil sige udføre, kontrollere, dokumentere arbejdet (produkter og ydelser).

Hvordan vi anvender cookies
Vores websider benytter cookies til at skelne mellem dig og andre brugere. De hjælper os med at give dig en god oplevelse, når du besøger vores websider og sikrer, at indholdet er relevant for dig. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi anvender cookies, kan du læse voreS cookiepolitik.
Datasikkerhed Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til håndtering af data og har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Der kan ligeledes ske overdragelse af data til evt. direkte levering af produkter eller ydelser til udførelse af en aftalt opgave.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:
Raunkjær Porte ApS
Telefon: 22 19 25 71
E-mail: port@dinsmed.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du krav på at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).
Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller dataportabilitet, er du velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen
af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger vil blive slettet efter 5-10 år efter samarbejdets ophør, da vi er forpligtet til at gemme oplysningerne i 5 år jævnfør bogføringsloven og 10 år jævnfør krav til sikring og dokumentation af visse opgaver.
Hvis du ønsker at klage over Raunkjær Porte ApS behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til
Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk

Cookiepolitik

Når du besøger vores websitet www.dinsmed.dk, accepterer du at der indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Deaktivering af cookies
Hvis du ikke accepterer vores brug af cookies på websiden, skal du deaktivere dem ved at følge vejledningen til din browser, der er beskrevet på http://allaboutcookies.org. Det bedes bemærket, at brugen af nogle af funktionerne og tjenesterne på websiden muligvis ikke fungerer så godt, hvis du deaktiverer cookies.

Hvis organisationen, der afsætter en cookie, tilbyder en automatisk deaktiveringsfunktion med hensyn til sine cookies, skriver vi navnet på den pågældende organisation nedenfor og typen af cookies den afsætter med et link til dens automatiske deaktiveringsfunktion. I alle andre tilfælde skriver vi navnene på de cookies og deres kilde på ikrafttrædelsestidspunktet for denne cookiepolitik, så du nemt kan identificere og deaktivere dem, hvis du ønsker det, via din browser.

Nogle browsere giver dig også mulighed for at gøre opmærksom på, at du ikke ønsker, at din færden på internettet og din browsing-aktivitet bliver sporet. Deaktivering af sporing kan påvirke brugen af og tjenesterne på websiden.

Hvad er cookies
Cookies er tekstfiler, der indeholder små mængder oplysninger, der downloades til din enhed, når du besøger en hjemmeside. Cookies bliver derefter sendt tilbage til det oprindelige webdomæne ved dine tilbagevendende besøg på det pågældende domæne. De fleste hjemmesider indeholder elementer fra adskillige webdomæner, så når du besøger websiden, kan din browser modtage cookies på tværs af forskellige websider.

Cookies er brugbare, fordi de gør det muligt for en webside at genkende brugerens enhed. Cookies gør det muligt at navigere effektivt mellem sider, huske favoritter og generelt forbedre brugeroplevelsen. De kan også anvendes til at skræddersy annoncer og indhold til dine interesser ved at spore dine browsing-aktiviteter på tværs af forskellige websider.

Session cookies bliver automatisk slettet, når din browser lukkes, hvorimod persistent cookies forbliver på din enhed, efter browseren er lukket (f.eks. for at huske dine brugerpræferencer ved dine tilbagevendende besøg på en webside).

Raunkjær Porte ApS bruger cookies
Websitet www.dinsmed.dk indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Cookiepolitikken dækker ikke tredjeparts websider
Det bedes bemærket, at denne cookiepolitik ikke finder anvendelse på, og vi er ikke ansvarlige for, privatlivspolitikker på tredjeparters websider, der kan være forbundet til vores webside.

Ændringer af cookiepolitikken
Vi opdaterer løbende denne cookiepolitik, og vi vil opfordre dig til at læse politikken fra tid til anden for at holde dig informeret om, hvordan vi anvender cookies. Denne cookiepolitik er sidst opdateret i januar 2019.